Представляємо чудову чавунну каструлюYi wu yi shi (іноді це тип посуду ще називають кокотниця). Назва походить від французького cocotte — курочка — маленький металевий кухлик спочатку використовували для подачі жульєна. Згодом маленькі кокотниці виросли до горщиків та зараз існує безліч рецептів для приготування в кокотниці запіканок і тушкованого м'яса.
Зпочатку такий тип посуду був популярний у Франції, але потім цей винахід поширився по усьому світі. Партнер Xiaomi по екосистеми MiJia? компанія Yi wu yi shi пропонує спробувати приготувати традиційні страви Франції, а також китайські та українські страви у чавунних каструльках.
Каструля має емалювання з температурною міцність до 800°C , покриття випускається в різних кольорах, наприклад, червоному і чорному. Товсте дно гарно розподіляє тепло від конфорки, варить та запікає у духовці та навіть на відкритому вогні чи на вугіллі. Каструля добре працює на усіх видах сучасних індуктивних пічок.
Але головний секрет, звичайно в тому, що всередині.
Чавун – це найкращий матеріал для посуду з кількох причин. По-перше, він дає високу теплопровідність і рівномірний розподіл тепла. З огляду на це вся їжа прогрівається рівномірно і це гарантія прекрасного тушкування. Страви у чавунних горщиках готуються відносно довго, але не підгоряють і дуже відрізняються за смаком від того, що готується іншим способом.
По-друге, важка кришка чітко співпадає з отвором каструлі і гарантує герметичність під час готування страви, ви можете навіть використовувати будь-яку чавунну каструльку Yi wu yi shi в якості мініатюрної скороварки.
Також унікальна чавунна кришка блокує пару і майже миттєво конденсує її, що зберігає первозданний аромат страви та не дає страві втратити сік.
Чавунна каструлька – це чемність у горщику. Ціна достатнього висока, але маючи виняткову зручність та міцність, цей витвір мистецтва ідеально підходить для щоденного використання як на кухнях для гурманів, так і на звичайній родинній кухні. Зроблені дуже якісно і з любов'ю, ці горщики можуть передаватися з покоління в покоління.
Китайські кухарі пропонують насамперед після покупки вашого першого чавунного горщика приготувати чудову "телятину у червоному вині" і гарантують, що смак буде незабутнім. Рецепт починається зі слів “Візьміть чавунний горщик Yi wu yi shi з товстим дном…”
Придбати різноманітний посуд, вироблений партнерами екосистеми MiJia, ви можете вже зараз у офіційних представніків компанії Yi wu yi shi – мережі магазинів екосистеми Розумного дому.
Обговорення post